Interview Koffiemachine.org

Laatst verscheen koffiemachine.org in een online interview van Bol.com. Dit was voor ons een reden om een kijkje te nemen naar hoe je een koffiemachine kunt kopen.

Hoewel we allemaal ernaar streven om getalenteerde, thuisbarista’s te zijn met een talent voor het bedienen van alle speciale gereedschappen, wint het gemak soms. We oordelen niet.

Er is een overvloed aan espressomachinemerken op basis van capsules die gebruiksvriendelijke interfaces en efficiënt koffiezetten aanprijzen. Een van de toonaangevende namen in dat rijk is Nespresso.

Daarom hebben we vandaag de verschillende opties doorgenomen die Nespresso en zijn partners hebben geproduceerd, zodat u kunt kiezen welke machine het beste bij u past.

NESPRESS … OH!

Voor het geval je het nog niet wist: Nespresso is een in Zwitserland gevestigde eenheid van de Nestlé Group. Ze produceren hun eigen lijn espresso-koffiemachines en werken ook samen met andere bedrijven zoals De’Longhi.

De bepalende factor van een Nespresso-apparaat is dat het compatibel is met Nespresso ESE-capsules (Easy Serve Espresso). Deze pods verschillen op een paar punten van andere merken zoals Keurig :

  • Ze zijn volledig luchtdicht waardoor je een superieure smaak krijgt
  • Er kunnen meerdere peulen tegelijk in een Nespresso-apparaat worden gedaan, waardoor het brouwen wordt gestroomlijnd
  • De pods zijn volledig recyclebaar, je kunt ze zelfs terugsturen naar het bedrijf om ze te laten hergebruiken

WAAROM EEN ​​NESPRESSO-APPARAAT KOPEN?

Snelheid, gemak en eenvoud. Nespresso-machines zijn snel , gemakkelijk te gebruiken en schoon en eenvoudig te begrijpen (zonder een hoop toeters en bellen). Ze zijn over het algemeen ook goedkoper dan een espressomachine en ruimtebesparend.

Met een Nespresso-apparaat komt u het dichtst in de buurt van een volledige espressobar- ervaring, zonder uw hele aanrecht of portemonnee op te offeren. Dat maakt deze machines een uitstekende keuze voor koffieliefhebbers met een echte smaak voor kwaliteit, maar ook voor beginners die op zoek zijn naar iets dat gemakkelijk en betrouwbaar zal zijn.