De toekomst van gezond voedsel

Op de Brightlands Greenport Campus Venlo vindt op 11 oktober een bijeenkomst plaats over de toekomst van gezond voedsel. De bijeenkomst is (ook) onderdeel van het programma van de Dutch Agri Food Week.

“We moeten ons schamen dat we voor 3 miljard mensen eten weggooien en dat er dagelijks 1 miljard mensen honger lijden.” Dat zegt ondernemer Bob Hutten van De Verspillingsfabriek. Hij is een van de sprekers tijdens de bijeenkomst op Brightlands Greenport en heeft het over verspilling van voedsel en over nieuw voedsel uit reststromen. De andere spreker is ondernemer Dick Slootweg van Bidfood. Hij gaat in op food & digital transformation. “Om een innovatieve online foodspeler te worden en te blijven moet je sneller inspelen op de veranderende klant.” Daarnaast maken de aanwezigen kennis met verrassende, misschien vreemde, gerechtjes die ooit op ons normale menu staan.

Dutch Agri Food Week
De bijeenkomst is onderdeel van de Dutch Agri Food Week. Tijdens deze week, van 9 tot en met 19 oktober, staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal.


De bijeenkomst is alleen op uitnodiging te bezoeken. 


Woensdag 11 oktober
16.00 tot 19.00 uur
Brightlands Greenport Campus Venlo


Alleen op uitnodiging