Kookworkshop & duurzaam diner van geredde groenten

Meedoen met een Marokkaanse kookworkshop, aanschuiven bij een duurzaam diner, nieuwe mensen ontmoeten, lokale initiatieven tegen voedselverspilling leren kennen; Het kan allemaal bij Stichting Caracola in Maastricht op 14 oktober. Die middag is er bij de buren in Het Werkhuis ook van alles te doen!

Dit is de eerste editie van Caracola Café maak kennis met de Marokkaanse keuken. Deze keer Marokkaans met een vegetarische twist. De maaltijd wordt verzorgd door de Moeders, een groep Marokkaanse moeders die manieren zoekt om de weerbaarheid onder jongeren en ouderen te versterken. In kader van de Dutch Earth Week 2017 gaan zij duurzaam koken. Dit doen zij door enerzijds vegetarisch te koken, en aan de andere kant de NO-WASTE filosofie toe te passen in de keuken. Daarom werken we samen met lokale leveranciers en gebruiken we als basis-ingrediënt groenten die niet meer verkoopbaar zijn maar wel nog heel goed te eten.

Je kunt meedoen met de kookworkshop, maar kunt ook alleen mee-eten. In die middag is er ook een Repair Café in Het Werkhuis.

Zaterdag 14 oktober 2017
Kookworkshop
14:00-17:00 uur
€2,50 per persoon

Duurzaam diner
17:00–19:00 uur
€5,00 per persoon 

Caracola
President Rooseveltlaan 213

6224CP Maastricht

Aanmelden: mail@caracolaspace.org! 
Zie ook het facebookevent