Fashion Makes Sense Award Ceremonie met Fashion Talk

Op donderdagavond 12 oktober wordt de winnaar van de Fashion Makes Sense Award bekend gemaakt. Ook zijn er twee fashiontalks.

De Fashion Makes Sense Award is een stimuleringsprijs voor jonge, duurzame ontwerpers. De award is een initiatief van FASHIONCLASH en de Provincie Limburg. Uit alle inzendingen zijn tien ontwerpers geselecteerd. Zij ontwerpen nu een outfit waarin ze hun duurzame en innovatieve ideeën verwerken. Bekijk de ontwerpen in de Fashion Makes Sense expo of op facebook.

Award
Op 12 oktober wordt bekend gemaakt wie de award wint. Er is een juryprijs en een publieksprijs. De bijeenkomst is enkel op uitnodiging, maar is vanaf 21.30 LIVE te volgen via facebook en instagram @fashionclash_festival. Door te stemmen maak je kans op kaarten voor de Fashion Talk + Award Ceremonie.

Fashion Talk
Naast de uitreiking van deze award zijn er twee inspirerende spekers. Carry Somers is oprichtster van Fashion Revolution, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor een transparante en eerlijke mode-industrie. Daarnaast zal Jasmien Wynands van Flanders DC vertellen over Close the loop, een project bedoeld om modeondernemers wegwijs maken in de basics van de circulaire werkwijze. 

Donderdag 12 oktober 2017
19:00 – 22:00 uur

Forza Fashion House
Lage Frontweg 2A
Maastricht

(2de verdieping van het LABgebouw bij Het Radium)

Toegang alleen voor genodigden.
Live te volgen via social media!