Organiseer je eigen kledingruilfeestje

Een kledingruilfeest is te gek: je maakt iemand anders blij met jouw spullen, je hebt een gezellige avond én je gaat zelf ook naar huis met ‘nieuwe’ kleren. Bovendien is het hartstikke duurzaam. Organiseer je eigen kledingruil met het Kledingruil Partypakket. En maak ook nog eens kans op een prijs!

Jij hebt vast wel kleding in je kast hangen die je nooit meer draagt. Omdat het toch niet de goede kleur is of niet helemaal goed past. Laat ze niet hangen, maar bouw er een feestje mee!

Kledingruil Partypakket
Vraag je vriendinnen, je voetbalteam, je collega’s of je dispuut. Prik een datum tijdens de Dutch Earth Week en meld je aan. Dan ontvang je het Kledingruil Partypakket. Daar zit alles in wat je nodig hebt om je kledingruilfeestje tot een succes te maken.

Groen feestje
Kleding ruilen is niet alleen leuk, het is ook erg groen. Het produceren van kleding, met name van de meest gebruikte grondstof katoen, is erg vervuilend. Weggooien na een enkele keer dragen is dus geen goed plan. Hoe langer je je kleding gebruikt, hoe beter. Maar jij hoeft natuurlijk niet zelf degene te zijn die de kleding draagt. Overigens is kledingruilen ook nog eens lief voor je portemonnee.

Win een prijs!
Je maakt ook nog eens kans op een mooie prijs: een (duurzame) wijnproeverij en rondleiding voor jouw groepje (max 10 personen) in Wijnhuis Raarberg in Maastricht. Je kunt deze winnen door een foto/selfie te maken van jullie groene feestje (be creative!). Deel deze via social media (#DEW #kledingruil) en stuur hem naar info@dutchearthweek.nl