Prijs voor gouden duurzaamheidstip voor Zomerparkfeest

Wie heeft dé gouden tip die het jaarlijkse Zomerparkfeest nóg duurzamer kan maken? Die ontvangt tijdens de Dutch Earth Week een aandeel in het Venlo’s windturbinepark!

Elke zomer komen zo’n 90 duizend menden naar het Zomerparkfeest in Venlo. De organisatie hanteert het cradle-to-cradle-principe en timmert door recycling van plastic bekers en duurzame stroomvoorziening al jaren duurzaam aan de weg. Dit jaar was er zelfs een zonnepanelenbloem van zes meter hoog waarmee bezoekers hun mobiele telefoons duurzaam konden opladen.

Gouden tip
Maar het Zomerparkfeest wil elk jaar nóg duurzamer worden. Hoe? Om nieuwe ideeën schreef de organisatie dit jaar een prijsvraag uit onder bezoekers van het feest. De prijsuitreiking vindt plaats op 11 oktober tijdens de Dutch Earth Week.

Windturbines
Bij de prijsuitreiking ontvangt de winnaar een mooie prijs voor de gouden tip: Een deelnamebewijs met een waarde van € 250 in het windturbinepark Greenport Venlo. De prijsvraag is uitgevoerd door energiecoöperatie Samenstroom, duurzaamheidspartner van het Zomerparkfeest. In de totstandkoming van dit windturbinepark is Samenstroom betrokken bij de realisatie van windmolens voor en door de gemeenschap van Venlo. De prijsuitreiking is in het C2C-stadskantoor van de gemeente Venlo.

Woensdag 11 oktober 2017
14:00 - 15:30 uur
Stadskantoor Venlo

De prijsuitreiking is alleen voor genodigden.