Re-creatie en re-paratie in Werkhuis Maastricht

Werkhuis Maastricht biedt op 14 oktober verschillende creatieve activiteiten in het teken van repareren. Iedereen kan meedoen!

Werkhuis Maastricht laat zien hoe re-creatie leidt tot re-paratie. En vice versa. Je kunt kennismaken en meedoen met allerlei creatieve activiteiten die in het teken staan van hergebruik van bestaand materiaal tot een nieuw, uniek product, en zelf ervaren hoe reparatie en recreatie met elkaar verweven zijn. Als verrassing trakteert het Werkhuis op een aantal ludieke reparatiesessies.

Spullen en mensen
Recreatie en reparatie gaat bij Werkhuis Maastricht niet alleen voor (het maken van) spullen, maar ook voor (het herstellen van) de mens. Met recreatie gaat het om het opladen van de persoonlijke actieradius, het vernieuwen van de energie, het verzetten van de zinnen en het ontladen van opgelopen spanning. Reparatie gaat om het weer heel worden.

Combineren
De activiteiten van Werkhuis Maastricht zijn goed te combineren met een bezoekje aan het Repair Café Maastricht en het Duurzame diner van Caracola.

Zaterdag 14 oktober
11.00-13.00 uur en 14.00-16.00 uur
doorlopend aanbod

Werkhuis Maastricht
President Rooseveltlaan 213, Maastricht

Let op! Het Werkhuis bevindt zich in de voormalige Theresiaschool gelegen in het park achter de President Rooseveltlaan / Edisonstraat / Voltastaat. Bereikbaar via een van deze straten. Best bereikbaar via Edisonstraat 4 en rechts daarvan gelegen Mgr. Beelpad.
Als je met de auto komt, zet hem op parkeerplaatsen buiten het park.

www.werkhuismaastricht.nl